enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

AHİ EVRAN ORTAOKULU FUTSAL ŞAMPİYONU

AHİ EVRAN ORTAOKULU FUTSAL ŞAMPİYONU

2022 – 2023 Futsal Şampiyonu Etimesgut Ahi Evran Orta Okulu oldu. Çok başarılı bir sezon geçiren takım sevincini hep beraber kupa kaldırarak kutladı.

Etimesgut Ahi Evran Orta Okulu Müdürü Mehmet GÖKŞİN yaptığı açıklamada; “2022-2023 Futsal Şampiyonu olan öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Onları çalıştıran hocalarımızı da kutluyorum. Etimesgut Ahi Evran Orta Okulu olarak her alanda çalışmalarımızı başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Öğrencilerimizi sadece bilgi ile değil, genel kültür ve spor ile de besliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki gelecek nesiller bizimdir. Bize bu konuda destek veren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum ve son söz olarak diyorum ki Ahi Evran Orta Okulunu izlemeye devam edin, çünkü hiç bitmeyen bir filmin başrol oyuncularıyız…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.