enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

ANKARA ÜLKÜ OCAKLARINDAN AŞURE İKRAMI

ANKARA ÜLKÜ OCAKLARINDAN AŞURE İKRAMI

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı Üniversite Birimi; Muharrem Ayı vesilesiyle, Cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikramında bulundu.


Aşure dağıtımına Ankara Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah YÜKSEL, Teşkilatlardan sorumlu Teşkilat Başkanı Suat Yılmazzobu, Teşkilatlardan sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Emre BAL ve Üniversite Birimi Teşkilatı katıldı.

Vatandaşlarla Cuma namazından sonra bir araya gelen Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, Abdullah YÜKSEL’in önderliğinde vatandaşlara aşure dağıtımı yaparak, vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik etti.


Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı YÜKSEL, yaptığı açıklamada;
“içerisinde bulunduğumuz Muharrem Ayı’nda burada olmak mutluluk verici. Bu vesileyle tüm halkımızın aşure gününü tebrik ediyorum. Bu ay insanlık tarihini yakından ilgilendiren birçok önemli hadiseye tanıklık etmiştir. Muharrem Ayı tarihimizde ve İslam aleminde önemli bir gün. Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın bir sembolü olarak değerlendirilebilir.” Bu mübarek Muharrem Ayı’nda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve her yıl olduğu gibi bu senede aşure ikramı geleneğini devam ettirdiklerini belirterek Türk İslam aleminin Muharrem Ayı’nı kutladığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.