enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Kombi Hırsızı Yakalandı

19.09.2020
196
A+
A-
Kombi Hırsızı Yakalandı

ANKARA’da kiralık ya da satılık 21 evden kombi, şofben, musluk ve kapı kolu çalan E.S., polisin ‘Dur’ adını verdiği operasyonla yakalandı. Toplam 80 bin TL’lik hırsızlık yaptığı saptanan E.S., tutuklandı. Başkentte kiralık ya da satılık evlerden kapı ve pencere kilitleri kırılarak, kombi, şofben, musluk ve kapı kolu gibi eşyaların çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonunda 21 evden yaşanan hırsızlık olaylarını, E.S. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği belirlendi. E.S.’nin kiralık ya da satılık evleri, internet üzerinden bulduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis, ‘kiralık daire’ ilanı verdi. Müşteri gibi daireye gelen şüpheli E.S, ‘Dur’ adı verilen operasyonla suçüstü yakalandı. Toplam 80 bin TL’lik hırsızlık yaptığı ve çaldığı malzemeleri hurdacılara sattığı ortaya çıkan E.S., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Güvenlik kameralarınce da görüntülenen şüpheli E.S.’nin poliste 6’si hırsızlık olmak üzere 31 suç kaydı olduğu bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.