enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
46,2690
EURO
53,5644
ALTIN
6.277,08
BIST
13.938,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
PazarParçalı Bulutlu
25°C
PazartesiParçalı Bulutlu
28°C
SalıAz Bulutlu
29°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
28°C

Ankaralılar’dan Ilgaz ve Kastamonu’ya Gezi

Ankaralılar’dan Ilgaz ve Kastamonu’ya Gezi

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) de aylık olarak düzenlenen Kültür Gezileri’nin bu ay ki adresi Çankırı Ilgaz ve Kastamonu oldu. Geziye AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ve aileleri katıldı. Ankara’dan ilk olarak Ilgaz’a hareket eden Ankaralılar burada Çankırı Tuz Mağarası’nı gezdi. Yıldıztepe Kayak Tesisi’ni ziyaret ettikten sonra Kastamonu’ya hareket ettiler. Kastamonu’da sırasıyla Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi, Kastamonu Kalesi, Nasrullah Camii, İsmail Bey Külliyesi, Yılanlı Camii, Ayağı Yanık Türbesi, Kastamonu Etnografya Sanat Müzesi ve Kasaba Köyü (Çivisiz Camii) gezdikten sonra Ankara’ya yola çıktılar.

Her ay yeni bir şehri, yeni kültürleri tanıyoruz diyen Genel Başkan Yaman, “Kültür gezilerimizde bu ay hem kayak tesislerinde karın tadını çıkardık hem de Kastamonu’nun manevi havasını soluduk. Dolu dolu bir program oldu. Ankaralılar olarak önce yaşadığımız şehir Ankaramızı sonra da diğer şehirlerimizi tanıyoruz. Her gittiğimiz yerde biz de Ankaramızdan bahsediyoruz. Kültür turlarımız çok verimli geçiyor. Tüm katılımcılara ve turlarımızı düzenlemede katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.