enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

BAŞKAN ERCAN ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN ERCAN ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her fırsatta esnafı ziyaret edip görüş ve taleplerini dinliyor. Esnafları tek tek gezerek moral ziyaretinde bulunan Başkan Ercan, “Pandeminin ortaya çıkardığı olumsuzlukları birlikte aşacağız” dedi. Koronavirüsle mücadele kapsamında 14 Şubat 2020’den bu yana sahada olağanüstü bir çaba gösteren Sincan Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen esnafların her zaman yanında oldu. Dükkanların dezenfekte edilmesi, maske –dezenfektan dağıtımı gibi konularda esnafa destek olan Sincan Belediyesi, iş yapamaz duruma gelen esnafa 3 bin gıda kolisi dağıtmıştı.

Başka Ercan Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tüm bunların yanında Başkan Murat Ercan her gün esnafları ziyaret ediyor. Sokak sokak esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ercan, hal ve hatırlarını soruyor, talep ve önerilerini yerinde dinliyor. Salgına karşı uyulması gereken kurallar ve belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Ercan’ın ziyaretleri Sincanlı esnafları memnun ediyor.

“Zor Günleri Birlikte Atlatacağız”

Esnaf ziyaretleriyle istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmeye önem verdiğini ifade eden Başkan Ercan, “Sizler her zaman başımızın tacı oldunuz. Sincan’ın geleceğini esnaflarımızla birlikte inşa ediyoruz. Birlikte çalıştık, çok değerli projeleri beraberce hayata geçirdik. Şimdi ise pandeminin getirdiği zorlukları inşallah birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Devlet, millet el ele vererek inşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.” ifadelerini kullandı. Bu arada Başkan Murat Ercan Sincan’ın kırsal mahallelerini de ziyaret etti. Alagöz, Alcı, Anayurt, Akçaören, Bacı, Erkeksu, Girmeç, Hisarlıkaya, Kesiktaş, Yenikayı mahallelerinde vatandaşla bir araya gelen Başkan Ercan, “Tüm hemşerilerimize bizi ağırladıkları için teşekkür ederim.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.