enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
Mehmet Yiğin’er yeniden BAŞKAN
Ankara’nın en büyük Esnaf Teşkilatı Olan (ANKESOB) Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin 44’üncü olağan genel kurulunda yeniden güven tazeleyerek Mehmet Yiğiner oldu. Delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seçim Mehmet Yiğiner’in üstünlüğüyle sonuçlandı.
30 yıl aradan sonra 2’nci kez Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’a da  yine yeniden Denetim kurulu üyeliği görevi tevdi edilmesi Sincanımız ve Sincan esnaflarımız adına gurur ve övünç vermiştir. İsa Yalçın: “Yeni dönemin Başkanımız Mehmet Yiğiner’le birlikte tüm esnaf ve kurul üyelerimize Ankaramıza hayırlı uğurlu olması dilerim” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.