enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

GÖKŞİN: “2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

25.09.2020
207
A+
A-
GÖKŞİN: “2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Etimesgut’da ismi daima başarılarla anılan Ahi Evran Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet GÖKŞİN 2020-2021 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. GÖKŞİN mesajında şu mesajları verdi.

“Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz

Ülkemizin geleceğine yön veren çalışmalar yaptığımız, her anında özveri ile çalıştığımız ve pandemi sürecini geçirdiğimiz bu dönemde  2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına başlamış bulunmaktayız. 59 sınıf, 1520 öğrencimiz ve 105 öğretmenimiz ile yeni bir eğitim öğretim yılına hazırız. Öncelikle bu anın heyecan ve gururunu tüm kalbimle sizlerle paylaşıyor, gayretli ve özverili çalışmalarıyla eğitim hayatımızı yönlendirecek tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Eğitim-öğretim yılı boyunca sevgili öğrencilerimizi çağın gerekliliklerine uygun olarak yetiştirecek ve onları hayata hazırlamaya çalışacağız. Korona virüs sebebiyle yaşadığımız zor süreçte eğitimlerimize kısmen yüz yüze kısmen uzaktan devam edeceğiz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Korona virüs sebebiyle eskiden olduğu gibi eğitim öğretim yapamıyoruz. Bu süreçte sizlerin gayretleri çok önemli, zamanınızı iyi değerlendirin. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan sizler bizim için çok değerlisiniz. Uzaktan eğitime aynı okuldaki önemi gösterelim. Öğretmenlerimizin verdiği çalışmaları yapalım. Çokça kitap okuyalım, pandemi kurallarına uygun olarak sporumuzu yapalım. Pandemi kurallarına uyarsak vuslatımız sona erer, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuşursunuz.

Değerli Meslektaşlarım;

Çağın gerekliliklerine uygun olarak değişimi ve dönüşümü yakalayarak geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin şekillenmesinde ve onlara rehberlik edilmesinde en büyük emek ve katkı şüphesiz sizlerindir. Pandemi sürecinde özveri ile yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir ediyor, gayretlerinizi yürekten destekliyor ve teşekkür ediyorum. Ülkemizin tüm yönleriyle kalkınması sizlerin gayreti ile mümkün olacaktır. Sizlerle birlikte 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda okulumuzun niteliğini arttırarak adım adım daha iyiye ve güzele ulaşacağımıza inanıyorum. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında da Ahi Evran Ortaokulunu en yukarıya taşıyacağınızdan hiç şüphem yok.

Kıymetli Velilerimiz,

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak hedefidir. En değerli varlıklarımız; öğrencilerimiz için bugüne kadar özveriyle çalıştık. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımızın eğitim süreçlerine destek olacağınıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle okulumuzun tüm paydaşlarına sağlıklı, huzurlu, mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.

Eğitim-Öğretimin pandemi nedeniyle uzaktan yapıldığı ve öğrencilerin birçoğunun dijital bağımlı hale geldiği günümüzde Okul idaresinin belirlediği bir çalışma ile öğrenciler her akşam 20.30-21.00 saatleri arasında aileleri ile beraber okumaya teşvik ediliyor. Öğretmenler tarafındandan da takibi yapılan uygulama ailelerden tam not alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.