enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Başkan Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

Başkan Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Yaklaşık 45 dakika süren kritik zirvede iki lider, ekonomiden dış politikaya kadar gündemdeki birçok başlığı ele aldı. Görüşmede ayrıca, siyasetin öne çıkan gelişmeleri ve Cumhur İttifakı’nın çalışmaları da masaya yatırıldı.

GÖRÜŞME ÖNCESİ PASTA KESİLDİ

Başkan Erdoğan doğum günü 1 Ocak’ta olan MHP liderine üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti. MHP Genel Başkanı Bahçeli de Başkan Erdoğan’a 99 adet gül takdim etti.

İKİ LİDER EN SON 13 ARALIK’TA BİR ARAYA GELMİŞTİ

Başkan Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli en son 13 Aralık’ta MHP liderinin Çayyolu’ndaki konutunda bir araya gelmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.