enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

BAŞKAN MURAT ERCAN ÖĞRENCİLERLE SORU ÇÖZDÜ

BAŞKAN MURAT ERCAN ÖĞRENCİLERLE SORU ÇÖZDÜ

Sincan Belediyesi öğrencilere desteğini sürdürüyor. Tam kapanma sürecinin ardından yeniden faaliyete başlayan kıraathanelerde öğrenciler nezih ortamlarda ders çalışabiliyor. Bununla birlikte üniversite adaylarına hazırlık kitabı hediye edildi. Başkan Murat Ercan öğrencilerle birlikte soru çözdü. Sincan Belediyesi her alanda olduğu gibi gençlere eğitim alanında da destek veriyor.

Sincan Belediyesinden Öğrencilere Hazırlık Kitabı Desteği

Üniversite sınavı için son viraja girildi. Temel Yeterlilik Testi sınavı 26 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Akabinde ise 27 Haziran’da Alan Yeterlilik Testi sınavı tamamlanacak. Aynı gün Yabancı Dil Testi de yapılacak. Sınava yönelik hazırlıklar devam ederken, Sincan Belediyesi öğrencilere hazırlık kitabı hediye etti. Kıraathane müdavimi öğrenciler kitaplarını alarak çalışmaya koyuldu.

Başkan Ercan Tavsiyelerde Bulundu, Öğrencilerle Soru Çözdü

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da öğrencilere moral verdi. Sınava hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinin her zaman öğrencilerin hizmetinde olduğunu ifade etti. Başkan Ercan Evliya Çelebi Millet Kıraathanesinde ders çalışan öğrencilerle soru çözdü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.