enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

BAŞKAN MURAT ERCAN: “SİNCAN’DA SEVİMLİ DOSTLARA ÖZEL “PATİ PARK”

BAŞKAN MURAT ERCAN: “SİNCAN’DA SEVİMLİ DOSTLARA ÖZEL “PATİ PARK”

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Sincan Belediyesi “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü”ne özel bir dizi etkinlik düzenledi. Hayvanseverlerin can dostlarımızla buluştuğu bu anlamlı güne özel bir de açılış yapıldı, Pati Park törenle açılarak hizmete girdi. Sevimli dostlarımız artık Pati Park’ta sahipleriyle birlikte çeşitli aktivitelere katılacak, keyifli vakit geçirebilecek.

‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ kapsamında hayvanseverler Sincan’da buluştu. Bir dizi etkinlikle çocuklar, sevimli dostlarla bir araya geldi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hayvanseverlerin minik dostlarıyla keyifli vakit geçirebileceği Pati Park’ın açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçe Protokolü, HayKonfed Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan açıklamasında, “Ankara’ya, Türkiye’ye örnek olmak adına, burada hayvanlarımız için yaklaşık 5 dönümlük arazimizde ‘Sevgi Bahçesi’ adıyla bir yaşam ünitesi oluşturduk. Burası daha kapsamlı bir kampüs haline geldi. Çocuklarımızın ve gençlerimizin buraya gelmesi, yapılanları görmesi ve hayvan sevgisini hissetmeleri çok önemli. Bir de Polatlar bölgemizde büyük bir kampüsümüz var. Ankara’nın en güzel, en örnek ve en modern kampüsü diyebilirim. Veteriner hekimlerimiz, laborantlarımız, çalışanlarımız tüm ekibimiz güzel bir çalışma ortaya koyuyor. Deprem zamanı birçok şey yapıldı ama biz özellikle bir şey için çok fazla telefon ve teşekkür aldık. Deprem bölgesindeki kişiler ‘biz her yerden her şeyin geldiğini gördük ama hayvan ambulansı bir tek sizde gördük’ dediler. Yangınlarda da hayvanlara yetişebilmek için hayvan ambulansımızı oraya göndermiştik. O canlara bir nebze olsun imdat olabildiysek ne mutlu bize.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler şiir okudu. Daha sonra köpek eğitmeni Ece Önderoğlu, sevimli dostlarıyla keyifli bir gösteri yaptı. Etkinliğe katılan çocuklar; hediyeler, ikramlar ve hayvan dostlarıyla eğlenceli bir gün geçirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.