enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

BİR GÖNÜL İNSANI TARIK SEZAİ KARATEPE

BİR GÖNÜL İNSANI TARIK SEZAİ KARATEPE

Eğitimci, şair ve yazar Tarık Sezai KARATEPE yaptığı çalışmalar ile eğitim camiasında günden güne adından söz ettirmeye devam ediyor. Gençler ve gençlik üzerine birçok sunum, konferans ve eğitim veren KARATEPE milli ve manevi duyguları yaşatarak o günleri genç nesillere anlatmada ustalığını da sergiliyor.

Eğitim, İslam, Fetihler Tarihi, Ahilik ve Aile-Din Eğitimi alanlarında uzman olan KARATEPE Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda 2016-2020 yılları arasında 250 sunum gerçekleştirdi.

1967 Sivas – Yıldızeli doğumlu olan KARATEPE Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği’nden mezun oldu. 1992-2013 yılları arasında sırasıyla Ardahan, Tunceli, Bartın, Sincan, Çubuk ve Sivas da görev aldı. 2013 yılında Bir Aydın Çığlığı, 2015 yılında Yüreğimde Bir Sızı, Sen Yoksun Diye ve Henüz On Dördündeydi isimli 4 basılı eseri bulunmaktadır. Tarık Sezai KARATEPE halen köşe yazarlığı, sivil toplum kuruluşları üyelikleri ve uzmanlık alanlarında konferans ve seminerler ile tarihe ışık tutan bir eğitim aşığı olarak yoluna devam etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.