enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Çankaya’da 1 Kadın Daha Öldürüldü

08.12.2020
380
A+
A-
Çankaya’da 1 Kadın Daha Öldürüldü

Çankaya’da bir sitede oturan, V.C.’nın evinden kötü kokular alınca komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, V.C.’yı yerde hareketsiz gördü.

30 KASIM’DAN BERİ EVDEN ÇIKMAMIŞ

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, V.C.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Apartmanın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, V.C.’nın 30 Kasım Pazartesi günü eve girdiğini ve bir daha çıkmadığını tespit etti.

Polis ekipleri, V.C.’nın evine kimsenin girmediğini de kamera kayıtlarından belirlerken, güzellik uzmanı kadının kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopside belirlenecek.

SALİH G. ŞİDDET UYGULAMIŞTI

Güzellik uzmanı V.C., boşanmaya karar verdiği eşi S.G. tarafından yaklaşık 3 ay önce uzaklaştırma tedbirine rağmen öldüresiye dövülmesiyle gündeme gelmişti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.