enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Deva Partisi Çankaya’da Kongre Hazırlıkları Tamam

Deva Partisi Çankaya’da Kongre Hazırlıkları Tamam

Deva Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, 12 Nisan Pazartesi Saat: 10.30’da Çankaya’da özel bir otelde gerçekleştirilecek. Kongre hazırlıklarını son sürat sürdüren Çankaya İlçe Teşkilatı hazırlıklarda sona geldi.

Deva Partisi Çankaya İlçe Başkanı Tuğba AYDIN yaptığı açıklamada; “Deva Partisi, Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN liderliğinde günden güne büyümeye ve ülke genelinde teşkilatlanmaya devam ediyor. Ankara’mızda da İl Başkanımız Ali GÜVEN liderliğinde her gün yeni bir faaliyet ile Ankaramızı çepeçevre kucaklıyor ve üye kayıtları ile günden güne güçleniyoruz. Çankaya 1. Olağan Genel Kurulu için yaptığımız hazırlıklarımız bitmek üzere. Pandemi sürecinde olmamız nedeniyle son derece dikkatli ve temkinli çalışmalarımızı yürütüp, kongremizi yapmak istiyoruz. Deva Partisi yapılacak ilk seçimlerde iktidar olmak için çok çalışıyor. Biz de tüm teşkilatımız ile beraber gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile yapılacak olan 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor ve vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum…” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.