enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
21°C

CEMAL SATILMIŞ: “AÇIK HAVAYI ÖZLEMİŞİM”

28.09.2020
400
A+
A-
CEMAL SATILMIŞ: “AÇIK HAVAYI ÖZLEMİŞİM”

Etimesgut’un sevilen ve başarılı Belediye Başkan Yardımcılarından Cemal SATILMIŞ; dünyayı saran koronavirüs illetine yakalanması sonrası yaşadığı karantina döneminin ardından ilk kez dışarıya çıkarak sevenleri ile beraber oldu.

Başkan SATILMIŞ şu mesajları paylaştı. “Dünyayı saran koronavirüs hastalığı oldukça yorucu ve zor geçti. Gerçekten herşeyimiz kısıtlandı. Dışarıya çıkamaz olduk. Tüm programlarımız iptal edildi. Kimseyle görüşemez olduk. Ancak Allaha şükürler olsun sorunsuz bir şekilde bu hastalığı atlattık ve tam gaz görevimizin başına geçtik. Çünkü Etimesgut’umuza daha yapacağımız çok hizmetimi var. Etimesgut’lu hemşehrilerim herşeyin en iyisine layık. Parkları gezmeyi özlemişim. Süleyman Demirel parkımızın yapımı tamamlandı.. Kendi personelimizle tasarladık. Çok uygun fiyata malettik. Yakında bu parklarımızla ilgili güzel bir sunum hazırlayacağız. Muhteşem bir görünümü var. Hayırlı olsun…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.