enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Nevin TAŞLIÇAY TÜRK TARİH MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

Nevin TAŞLIÇAY TÜRK TARİH MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili ve aynı zamanda MHP MYK Üyesi olan Nevin TAŞLIÇAY, Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan ve dünyada başka bir örneği bulunmayan Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nı ziyaret etti. Ziyarette Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL, MHP Milletvekili Nevin TAŞLIÇAY’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Sayın Taşlıçay’a müzemizi gezdirerek detaylı bilgiler verdik, görüş ve önerilerini aldık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum…” dedi.

MHP Ankara Milletvekili Nevin TAŞLIÇAY da yaptığı açıklamada; “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi “Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır…” Etimesgut Türk Tarih Müzesi ve Parkı mutlaka görülmeli. Burada harika işler yapan Etimesgut Belediye Başkanımız Enver DEMİREL ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Milletimizin şanlı tarihini çok güzel yansıtmışlar…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.