enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

DAHA YEŞİL BİR AKÇAKOCA İÇİN

16.08.2021
1.913
A+
A-
DAHA YEŞİL BİR AKÇAKOCA İÇİN

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ; “Daha Yeşil Bir Akçakoca İçin Senin de Bir Ağacın Olsun…” kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

Türkiye’nin incisi, Batı Karadeniz’in turizm merkezi, mavi bayraklı plajları ve tarihi ile ünlü Akçakoca’nın çalışkan, sevilen, genç, dinamik ve vizyon sahibi Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle başlatılan seferberliğe ilk katılan belediyelerden oldu. Antalya Manavgat başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında yangınlar nedeniyle kül olan ormanlarımızı yaşatmanın ve dünyamıza bir nebze olsa yeşil alan kazandırarak küresel ısınmaya karşı çare olabilecek bir projeyi başlattıklarını bildiren YANMAZ şunları söyledi:

“Batı Karadenizimizin incisi Akçakocamız ormanları ve sahilleri ile yurt içi ve yurt dışından bir çok misafiri yaz kış sürekli ağırlayan güzel bir turizm merkezimiz. Bizler burada yaşayan ve buraya tatil için gelen vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde zaman geçirebilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Akçakoca’da yaşayan ya da buraya sadece turistik olarak gelen vatandaşlarımıza yönelik bir kampanya başlattık. Projelendirilen bir orman bölgesinde isteyen vatandaşımız kendi adına bir ağaç sahiplenebilir. Bedelini Belediyemize ödemek kaydıyla, dikilecek ağaçlara güneşten etkilenmeyecek şekilde fotoğrafları ve isimleri basılarak gelecek nesillere aktarılması sağlanacak. Özellikle küresel ısınmaya karşı her birimizin bireysel olarak sorumluluklarımızın olması yanında, kurumsal olarak da böyle bir proje ile üzerimize düşeni yapıyoruz, vatandaşlarımızdan da projemize destek bekliyoruz. Herşey daha yeşil bir Akçakoca için…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.