enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

DÜRÜMCÜ MUSA USTA AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

15.08.2021
2.765
A+
A-
DÜRÜMCÜ MUSA USTA AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Türkiye’nin en meşhur dürümcüsü İstanbul Arnavutköy’de bulunan Dürümcü Musa Usta Ailesi hayatlarının en güzel ve anlamlı gününü yaşadılar. Musa ve Nuriye UÇAR’ın Kıymetli evlatları N Kaan UÇAR, Ferit ve Serap ÖZBAHÇECİ’nin kıymetli kızları Yağmur ÖZBAHÇECİ hanımefendi ile hayatlarını birleştirdiler. İstanbul Arnavutköy’de bulunan Özel Bir Kır Bahçesinde yemekli olarak gerçekleşen düğün törenine İstanbul içi ve dışından birçok önemli isim katıldı.

 

Dürümcü Musa Usta düğün töreninden sonra sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile katılımcılara teşekkür etti. Musa UÇAR mesajında şunları söyledi: “Gözümüzün nuru, kıymetli evladımız N. Kaan ve Yağmur kızımızın düğün törenine katılan Arnavutköy Belediye Başkanımız, İstanbul Vali Yardımcımız, Düzce Vali Yardımcımız, İstanbul Bölge Hakimimiz, Cumhuriyet Savcımız, tüm siyasi partilerimizin kıymetli Başkan ve yöneticileri, Arnavutköy ve civar ilçelerden belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlarımız, Emniyet teşkilatımızın kıymetli mensupları, itfaiye personellerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basınımızın güzide mensupları, kıymetli iş insanı ve esnaf dostlarımız, gönderdikleri çelenk, çiçek ve tebrik mesajlarıyla varlıklarını bizlere hissettiren tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili dünürüm Ferit Özbahçeci ve kıymetli dostlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Her iki yavrumuza da ağız tadıyla huzur dolu bir yaşam diliyorum…” dedi.

Bizler de Haber06 Medya Ailesi olarak UÇAR ve ÖZBAHÇECİ Ailelerini tebrik ediyor, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.