enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

DEVA Partisi Sincan İlçe Başkanlığı’na Halil Aslan Getirildi

DEVA Partisi Sincan İlçe Başkanlığı’na Halil Aslan Getirildi

Uzun yıllardır Sincan’da esnaflık yapan ve halk tarafından sevilen Halil Aslan Deva Partisi Sincan İlçe Başkanı oldu.


Deva Partisi Sincan İlçe Başkanı Halil ASLAN göreve geldiği günden itibaren Sincan’da bulunan sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundu. Ziyarete DEVA PARTİSİ Ankara İl Başkanı Ali Güven, Adnan Altuncu, Gökhan Çetin ve birçok Yönetici eşlik etti.

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven ve heyeti Sincan’ın önde gelen isimlerinden biri olan Rıza Gezer’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret edilen yerlerin başında Sincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Çoban, Sincan Esnaf Kefalet Başkanı İsmail Eser, Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez ve Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, Sincan Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Koç, Çorum İli ve İlçesi Dernekleri, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Sincan Şube Başkanı Fatih BOZKUŞ, Yozgatlılar Dernek Başkanı Haydar DURAN  ve AHİD Sincan Şube Başkanı Murat ESER’i ziyaret ettiler.

Ziyarette bölge siyaseti ve halkın sıkıntıları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret edilen sivil toplum kuruluşlarından yeni göreve gelen Sincan DEVA İlçe Başkanı Halil Aslan’a hayırlı uğurlu olsun dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.