enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Doğalgaz Patlayan Binada İncelemelerde Bulundular

29.10.2020
185
A+
A-
Doğalgaz Patlayan Binada İncelemelerde Bulundular

Mamak Kutlu Mahallesi 464 sokakta önceki gün saat 05.30 sıralarında 6 katlı
binada apartmanın giriş katındaki 7 numaralı dairede oturan Cihan Kuru adlı
vatandaşın evinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Yaşanan üzücü olayın hemen
ardından Mamak Belediyesi ekipleri seferber etti. Mamak Belediyesi Evde Sağlık
Hizmetleri hafif yaralı vatandaşları ayakta tedavi etti, belediyeye ait çay ve çorba
araçları da patlamadan dolayı sokaktaki bina sakinlerine ikramlarda bulundu. Mamak Belediyesi Fen İşleri, İmar Müdürlüğü ekipleri hasar gören binada incelemelerde bulundu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de çevredeki enkazları temizledi.

Vatandaşlarla yakından ilgilendi
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı da patlamanın yaşandığı bölgeyi ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi. Olayda biri ağır olmak üzere 3 vatandaşın yaralandığını belirten Başkan Köse, “İnşallah olayda yaralanan tüm vatandaşlarımız sağlığına en yakın zamanda kavuşur. Kendilerine ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, böyle bir olayı tekrar yaşamamamızı temenni ediyorum. Belediye olarak, bu üzücü olayda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar dilerim” dedi. Mamak Kaymakamı Sırmalı da, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.