enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

MEVLİD KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

29.10.2020
331
A+
A-
MEVLİD KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı teşrif ettiği gün olan Mevlid Kandili, tüm İslam dünyasında düzenlenen programlarla kutlandı. Sincan Belediyesi de Fatih Akşemsettin Camii’nde “Mevlid Kandili Özel Programı” düzenledi.

Kandil Özel Programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Peygamber Efendimizin örnek yaşantısı ve güzel ahlakı vatandaşlara anlatıldı. Sincan Müftülüğü İlahi Grubu seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Sincanlılar hep birlikte ellerini semaya açtı, dualar edildi. Mübarek gecenin faziletleri vatandaşlara anlatıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da vatandaşlarla birlikte Akşemsettin Camii’nde düzenlenen programa katıldı. Sincanlıların kandilini kutlayan Başkan Ercan, “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum günü olan Mevlid Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, Sincanımıza, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşlar camide sosyal mesafe kuralına riayet etti, maske taktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.