enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

SİNCAN’IN GÖZBEBEKLERİ KADEMELİ NORMALLEŞME İLE YENİDEN HİZMETTE

SİNCAN’IN GÖZBEBEKLERİ KADEMELİ NORMALLEŞME İLE YENİDEN HİZMETTE

17 günlük tam kapanma süreci sona erdi. Sincan Belediyesi bu süre zarfında millet kıraathaneleri, Bebek Kütüphanesi ve Matematik Müzesi’nin hizmetlerini geçici olarak askıya almıştı. Kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle söz konusu alanlar randevu ile yeniden hizmet vermeye başladı. Sincan’da özellikle gençlerin uğrak mekanlarından olan Evliya Çelebi, Abdurrahim Karakoç, Sincan Halk Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi; 0-5 yaşındaki çocukların okuma kültürü ile tanıştıkları Bebek Kütüphanesi ve Matematik Müzesi pandemi ile mücadele kapsamında tam kapanma sürecine geçilmesiyle hizmetlerini geçici süreliğine durdurmuştu.

Hasret Sona Erdi

17 gün süren tam kapanma sürecinin tamamlanmasıyla Sincan’da büyük talep gören kıraathaneler ve kütüphaneler yeniden hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar randevu alarak söz konusu mekanları ziyaret edebilir. Vatandaşlar www.sincan.bel.tr adresindeki “e belediye” bölümünü tıklayarak randevu alabilir.

Hijyen Tedbirleri Üst Seviyede

Sincan Belediyesi 14 Şubat 2020’den bu yana sahada olağanüstü bir hijyen seferberliği yürütüyor. Ekipler kütüphaneler ve Matematik Müzesi’ni de düzenli şekilde dezenfekte ediyor. Vatandaşlar buralara giderek hijyenik ve ferah ortamlarda kitap okuyup, ders çalışabilir. Aileler Bebek Kütüphanesinde eğitici ve öğretici etkinliklere katılabilir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.