enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
35,4856
EURO
36,4774
ALTIN
3.091,70
BIST
9.977,94
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
10°C
İstanbul
10°C
Az Bulutlu
PazartesiÇok Bulutlu
10°C
SalıHafif Yağmurlu
11°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
12°C
PerşembeAz Bulutlu
13°C

Elmadağ Belediyesi, bu çalışmalarına bir yenisini daha kazandırdı

Elmadağ Belediyesi, bu çalışmalarına bir yenisini daha kazandırdı

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Bir taraftan İlçemizin değişim ve dönüşümüne katkı sağlamaya, diğer taraftan da sosyal projelerimizle toplumumuzun her kesimine kucak açmaya devam ediyor, sosyal donatıların yanında, Sürdürülebilirliğimiz için, doğaya, tarıma, üretime ve çiftçimize önem veriyoruz.” dedi.

Üretime, istihdama kalkınmaya önem veren Başkan Aşkın: “Kuşçuali Armutlu mevkiinde bulunan, belediyemize ait parsel üzerine, özellikle insan sağlığına katkıları büyük olan, Tıbbi Aromatik Bitki Üretilmesi, Pazarlanması ve Kadın İstihdamının sağlanması yönünde, Elmadağ Belediyemiz ve Aktarcılar Odası arasında, Tarımsal Üretim Sözleşmesini imzaladık. İlçemizin tarımsal potansiyelini daha güçlü hale getirmek adına, İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Çağdaş, kaliteli ve insan odaklı çalışma anlayışımızla, Elmadağ’ımıza, güzel İlçemize hizmetlerimiz ve yatırımlarımız artarak devam edecektir.” İfadesinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.