enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Elmadağ’da, İlçe genelinde cadde, sokak, orta refüj ve parklar da yabani ot biçme ve ağaç budama çalışmaları program dahilinde yapılıyor.

Elmadağ’da, İlçe genelinde cadde, sokak, orta refüj ve parklar da yabani ot biçme ve ağaç budama çalışmaları program dahilinde yapılıyor.

Belediye ekipleri, çevre temizliğini yapmak, yeşil alanları korumak, ağaçların ömrünü uzatmak, hastalıklara karşı bitkilerin ve ağaçların direncini arttırmak amacıyla, parklarda ve yeşil alanlardaki yabani otların ve kuruyan ağaçların budama ve sulama çalışmalarına devam ediyor, İlçeyi bahara hazırlıyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Vatandaşlarımızın nefes alma alanları olan parklarımızı daha güzel ve kullanışlı hale getirmek için bir yandan temizlik çalışmalarımızı yaparken diğer yandan, yabani otların, kuruyan ağaçların temizliği ile de yeşil alanlarımızın canlılığını korumaya çalışıyoruz. Bunun yanında  ilçemizin temiz, şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için rutin olarak diğer faaliyetlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Elmadağ için, belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.