enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4621
EURO
34,7707
ALTIN
2.440,78
BIST
9.915,62
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
CumartesiAz Bulutlu
16°C
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiHafif Yağmurlu
17°C
SalıÇok Bulutlu
17°C

Gezen Sinema

22.11.2020
264
A+
A-
Gezen Sinema

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Kahramankazan Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında “Gezen Sinema Tırı” Kahramankazanlı çocuklarla buluştu. Kahramankazanlı çocuklar ara tatilleri boyunca sinema tırında gösterilen filmleri ücretsiz izleme fırsatı yakaladı. Gezen Sinema Tırı, Şehit Ömer Takdemir Ortaokulu, İmrendi Ortaokulu ve Hamdi Eriş Ortaokulu bahçelerinde öğrencilere kapılarını açtı. Öğrenciler izledikleri filmlerle eğlenceli dakikalar geçirirken, derslere verilen ara tatil boyunca da faydalı bir etkinlik gerçekleştirme imkânı buldu. Sinema etkinliği maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak düzenlendi.

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Gezen Sinema Tırı sayesinde öğrencilerin ara tatilde kaliteli ve eğlenceli bir etkinlik yaşama imkânı bulduğunu belirterek, “Sinema ve tiyatro eğitim açısından ve sanatsal açıdan çok önemli araçlardır. Çocuklarımızda Sinema Tırı ile ara tatilde hem eğlendi hem öğrendi. Sinema Tırı’nın ilçemize gelmesinde ve bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.