enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

GRUP YOL SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR

26.11.2020
185
A+
A-
GRUP YOL SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR

Buna rağmen geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 300 km sıcak asfalt döküldü. Bunun yanında da 300 km’lik de stabilize asfalt yapıldı. Ama bazı yerler uygundu değildi. Şuanda sıcak asfalt altyapısı hazır. Bu sene için büyük grup yolumuz var. Şuanda 30 km’lik bir asfalt çalışmamız oldu. Toplamı 60 km. Haymana merkezde 49 km içme suyu şebekesi yapıldı. Bunların da haricinde doğalgaz çalışmalarımız var. Mansur başkanla konuyu pay paylaştık. 5 mahallemizin de parke taşı döşenmesi ve yapımında sözü verildi. Geriye 500 km’lik yol eksiğimiz var. Başkanımızdan pozitif ayrımcılık bekliyorum. Mezbaha ve aile yaşam merkezi talebimiz var”

TEMEL PROBLEMLERİMİZ VAR
Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan: “Göreve geldiğimizden beri Kalecik’te mütevazı bütçemiz ve sınırlık imkânlarımızla vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Getiremezsiniz dedikleri doğalgazı ilçemize getirdik. 57 mahallemiz var. 40 km köyümüz var. Grup yollarımız var. Sıcak asfalt konusu bizim ve vatandaşlarımız için çok önemli. Bir ilçeye bakıyorsunuz köylerin en ücra noktasına kadar sıcak asfalt atılıyor. Kalecik’te müstakil bir itfaiye binası yok. Sınırlı sayıda itfaiye personeliyle çalışmalar yürütülüyor. İtfaiye Daire başkanımıza alan da gösterdik burası uygun dedik. Maalesef bir yerleşke yapılmadı. İtfaiye personeli takviye edilmedi. Aile yaşam merkezimiz bir dükkânda faaliyet gösteriyor. İlçem adına modern bir aile yaşam merkezinde Kaleciklilere hizmet verilmesini çok isterim. Temel problemlerimiz var. Suyu ve kanalı olmayan çok sayıda köyüm var. Yollarımızda problemler var”

YAPILMASI GEREKEN BİRÇOK NOKTA VAR
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan: “Sincan’la ilgili 13 milyonluk bir yatırım öngörülüyor. Çok cüzi asla Sincan için yeterli olmayan bir miktar. Umarım genel işler bahsinde yatırımlar sayesinde bu miktarlar daha yukarı çıkar. Saraycık’tan Eskişehir’e yol bağlantısı 13,5 km Sincan sınırlarında 5,5 kilometresi Etimesgut sınırlarında olan toplam 19 km’lik bu yolun yapımı için her türlü imarla ilgili her türlü işlem tamamlandı. Yolun açılması bekleniyor. Birçok köyden mahalleye dönen yerler kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili yapılması gereken birçok nokta var. Grup yollarıyla ilgili yapılması gereken yollar var. Ulubatlı Hasan Adnan Menderes bulvarında her yıl su basmalarıyla karşılaşıyoruz. Yenikent bölgesinin altyapı meselelerinin halledilmesi gerekiyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.