enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4443
EURO
34,7476
ALTIN
2.435,09
BIST
9.915,62
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
CumartesiHafif Yağmurlu
16°C
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C
SalıAz Bulutlu
18°C

GURURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ ANKARA GÜÇLÜYÜZ

GURURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ ANKARA GÜÇLÜYÜZ

Türkiye Futbol Federasyonu 28. Hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Eryaman Stadında lig lideri Galatasaray’ı konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını 45+1. dakikada İbrahim Akdağ’ın attığı penaltı golü ile MKE Ankaragücü 1-0  önde kapattı. Karşılaşmanın 55. dakikasında Saba Lobjanidze’nin attığı gol ile Başkent ekibi 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 57. dakikasında Mustafa Muhammed kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Galatasaray’ın tek golü 90+2. dakikada Muhammed Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi ve karşılaşma 2-1 ev sahibi Başkent ekibi MKE Ankaragücü’nün galibiyeti ile son buldu.

MKE Ankaragücü bu galibiyet ile çok kritik bir üç puan elde ederek puanını 23’e çıkardı ve düşme hattından iki basamak yukarı çıktı. Galatasaray ise haftayı 57 puanla tamamlayarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. MKE Ankaragücü önümüzdeki maçında İstanbul’da Fatih Karagümrük SK ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.