enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Halkbank- Bingöl Solhan: 3-0

19.09.2020
179
A+
A-
Halkbank- Bingöl Solhan: 3-0

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Burhan İlhan, Meryem Pelenk Tekol
Halkbank ANKARA: Fernando Hernandez, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu, Brett Walsh, Alexander Berger, Faik Samed Güneş, (Volkan Döne, Caner Ergül, Aslan Ekşi, Ediz Kaan Fırıncıoğlu) Bingöl Solhan: Alper Özdemir, Orçun Ergün, Pavel Kuklinski, Kaan Kar, Matheus Krauchuk, Jacobo Massari (Burak Hazırol, Muzaffer Yönet, Altay Demirci, Hakan Polat, Nevzat Mert Güneş)
Setler: 25-20, 25-15, 25-18
Süre: 1.21 (26, 27, 28)
AXA Sigorta Efeler Ligi’nin üçüncü hafta maçında Halkbank, Bingöl SolhanSpor’u 3-0 mağlup etti. Başkent ekibi, bu sonuçla üçüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Halkbank’ın bir sonraki rakibi, Bursa’da Bursa Büyükşehir Belediyesi.
Halkbank, karşılaşmada 11 blokla fark yarattı. Maçın en yükseğe çıkan oyuncusu 108 santimetre ile Efe Bayram’dı. En hızlı servisi 119 kilometre hızla Hernandez kullandı ve bu atış ace oldu. En fazla sayı alan sporcu ise 22 sayı Halkbank’tan Berger.

Karşılaşma sonrasında Halkbank’ta iki oyuncu şu görüşleri bildirdi

Aslan Ekşi: Zevkli bir mücadele oldu. Sahada herkes sportmence elinden gelen çabayı gösterdi. Halkbank olarak amacımız ‘iyi oyun ve galibiyeti’ Solhan karşısında da hayata geçirdik. Bu maçtan da üç puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz. Ancak lig, özellik bu sene uzun bir maraton. Her hafta üstüne koyarak gideceğimize inanıyoruz. Solhan’a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Murat Karakaya: Hedefe giden yolda bir engeli daha aştık. Çok kolay bir galibiyet olmadı. Sahada her oyuncu her top için savaştı. Halkbank olarak her puanın önemini biliyor, ona göre çalışıyoruz. Çalışmamızın karşılığını da alıyoruz. Mutluyuz. Şimdi bu galibiyeti unutup hemen Bursa maçına odaklanacağız.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.