enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

HİZMET ADAMI MEHMET EMİN DOĞAN

24.10.2020
746
A+
A-
HİZMET ADAMI MEHMET EMİN DOĞAN

Mehmet Emin DOĞAN Ankara Bala doğumlu. İlk-Orta-Lise eğitimlerini Bala’da tamamladı. Siyaset sahnesinde AK Parti saflarında ilk günden itibaren can siperane bir şekilde koşturmaya devam ediyor.

Şuan için aktif siyasi bir görevi olmamasına ragmen kırmızı çizgimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır, diyerek hizmet etmeye devam eden halk için koşturan ve dertlenen bir siyasi. Kimin ne sorunu olsa, gece gündüz demeden elinden ne geliyorsa yapmak için çabalayan DOĞAN, sadece Bala’da değil, Ankara’da ve Türkiye’nin herhangi bir yerinde sorun yaşayan hemşehrilerinin her daim yanında oluyor.

Özellikle belli bir mevkiye geldikten sonra ulaşılamayan siyasetçilerin aksine DOĞAN’a 24 saat ulaşma imkanı var. Havası sert, insanı mert olan Bala’nın mütevazı ve merhametli siyasetçisi hemşehrilerinin mutlu ve üzgün anlarında da hep yanlarında.

Asker uğurlamaları, sünnet törenleri, düğünler, cenazeler vb. toplumsal hayatın içerisinde yer alan tüm etkinliklerde DOĞAN’ı görmek mümkün. Bala’lı hemşehrileri tarafından da çok sevilen ve sayılan bir sima olan Mehmet Emin DOĞAN, 2018 seçimlerinde AK Parti Bala Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi Sincan eski İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan DOĞAN, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.