enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

KIRAATHANE BULUŞMALARI

15.10.2020
195
A+
A-
KIRAATHANE BULUŞMALARI

Sincan Belediyesi sayısını 4’e çıkardığı millet kıraathanelerinde hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.  Vatandaşların sohbet edip kitap okuduğu; gençlerin ferah ve nezih ortamlarda ders çalışıp fikir alışverişinde bulunduğu millet kıraathaneleri aynı zamanda önemli isimleri Sincanlılarla buluşturuyor.

Eğitimden seminerlere, tiyatrodan müzik ve spora kadar birçok etkinliği dijital ortama taşıyan Sincan Belediyesi, Kıraathane Buluşmaları ile vatandaşları önemli isimlerle bir araya getiriyor.

Kıraathanede Azerbaycan Özel Programı

Necip Karakaya‘nın eşsiz sunumuyla Kıraathane Buluşmaları bu hafta Sanatçı Hasan Sağındık’ı ağırladı.

Sağındık, Ermenistan’ın kardeş ülke Azerbaycan’a yönelik haince saldırılarını değerlendirdi. Dağlık Karabağ meselesinin tarihi kökenine inen Sanatçı Sağındık, saldırıların kabul edilemeyeceğini ifade etti, “Karabağ’ın Azerbaycan’a bağlı bir bölge olduğu kabul edildiği halde şu an yaşananları anlamakta zorlanıyoruz.” dedi.

Azerbaycan ziyaretlerine ilişkin izlenimlerini de aktaran Sağındık, “Ağla Karanfil”, “Çırpınırdı Karadeniz” isimli eserleri seslendirerek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Vatandaşlar programı ekultur.sincan.bel.tr internet adresinden istedikleri saatte izleyebilir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.