enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

KÖYLÜ PAZARLARINA YOĞUN İLGİ

15.10.2020
197
A+
A-
KÖYLÜ PAZARLARINA YOĞUN İLGİ

Sincan Belediyesinin üreticilere destek vermek ve tüketicileri doğal ürünlerle buluşturmak amacıyla kurduğu köylü pazarlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kış mevsimi adım adım yaklaşırken, sofralarına hem doğal hem taze ürünler götürmek isteyen vatandaşlar köylü pazarlarına akın ediyor. Sincanlı vatandaşlar dalından koparılan domatesleri, salatalıkları, biberleri, fasulyeleri, yeşillikleri, meyveleri en doğal haliyle sofralarına taşıyor. Kışlık turşular kuruluyor, melemenler yapılıyor.

Kış sezonunun yaklaşmasıyla köylü pazarları bir süre sonra hizmete ara verecek. Kapanmadan kışlık ürünlerini temin etmek isteyen vatandaşlar köylü pazarlarına uğrayabilir.

Köylü pazarı kurulan yerler;

Salı günleri Mevlana Mahallesi Cuma Pazar yeri

Çarşamba günleri Menderes Mahallesi Çarşamba Pazarı yeri

Cuma günleri Osmanlı Mahallesi Salı Pazar yeri,

Pazar günleri ise Mustafa Kemal Mahallesi Cumartesi Pazar yeri.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.