enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

MANSUR YAVAŞ SİNCAN’DA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAFIYLA BULUŞTU

MANSUR YAVAŞ SİNCAN’DA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAFIYLA BULUŞTU

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yavaş, “Biz odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almıyoruz. Esnaf dostu bir anlayışımız var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve üyeleriyle bir araya geldi.

YAVAŞ: “BEN ESNAF ÇOCUĞUYUM ESNAF DOSTUYUM”


Ulaşım esnafının taleplerini ve sorunlarını dinleyen Yavaş, ulaşım esnafının kendi aralarında anlaşmaları hâlinde her türlü desteği verdiklerini ve vereceklerini söyledi. Yavaş, gelen durak yenileme ve sosyal tesis taleplerini geri çevirmeyeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Pandemide gördünüz hemen hemen çalışamayan bütün esnafa yardımcı olduk. Ben esnaf çocuğuyum, esnaf dostuyum. Ankara’yı sadece sanayicileri değil esnafı da ayakta tutuyor. Biz odaların görüşlerini almadan hiçbir karar almıyoruz. Esnaf dostu bir anlayışımız var.”

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın da “Biz oda olarak çok sorun yaşadık ancak, Mansur Başkan’ım bizim bölgemize girmek isteyenler için, ‘Kimse kimsenin bölgesine girmeyecek’ dedi ve bizi bu konuda rahatlattı. Bu irade için kendisine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.