enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

SİNCAN AİLE YAŞAM MERKEZİNDE POMEM KURSLARI BAŞLADI

SİNCAN AİLE YAŞAM MERKEZİNDE POMEM KURSLARI BAŞLADI

Polis Okulları, Bekçilik, Askerlik vb. alanlarda fiziki yeterlilik gereken eğitimler için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde POMEM Kursları düzenliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla , Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sincan Aile Yaşam Merkezinde POMEM fiziksel dayanıklılık ve parkur sınavına hazırlık kursu ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Polislik sınavlarına hazırlanan ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle kurslara gidemeyen polis adaylarına yardımcı olabilmek için 25’er kişilik 10 grupta 250 vatandaşa, uzman antrenörler eşliğinde antrenman imkanı ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Kursiyerler salona girmeden önce HES kodu sorgulaması, ateş ölçümü kontrolü yapılıyor ve tüm hijyen tedbirlerine riayet ediliyor. İlerleyen süreçte BESYO,MSÜ gibi yine fiziksel dayanıklılık ve parkur sınavlarına hazırlık kursları da hizmete girecek. Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Pomem eğitimlerinden vatandaşlar da bir hayli memnun. Çalışan personelin ve eğitmenlerin kendileri ile birebir ilgilendiklerini ve güleryüzlerini esirgemediklerini belirten kursiyerler yapılan bu çalışmanın çok büyük bir ihtiyaçlarını giderdiklerini ve dezavantajlı konumdan avantajlı konuma geçtiklerini ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.