enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Sincan’ın DEVA’sı Halil ASLAN

Sincan’ın DEVA’sı Halil ASLAN

22 Ocak 2021 tarihinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali BABACAN ve Ankara İl Başkanı Ali GÜVEN’in olurlarıyla Deva Partisi Sincan İlçe Başkanlığı’na getirilen Halil ASLAN oluşturduğu İlçe Yönetim Kurulu ile beraber Deva Partisi Ankara İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Ali GÜVEN’in Başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda Yönetim Kurulu üyelerini İl Başkanı Ali GÜVEN’e tanıtan Halil ASLAN yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın İl Başkanım, göreve geldiğim günden hemen sonra yaptığımız çalışmalar ile Deva Partisi Sincan İlçe Başkanlığı binamızı tuttuk ve derhal yönetim kurulu üye listeleri üzerinde çalışmaya başladık. Sincan’ın sevdiği ve saygı duyduğu, Sincan’da tanınan ve pırıl pırıl olan bir yönetim kurulu listesi hazırladık. Bu işleri yaparken bizlere destek olan Teşkilat Başkanımız Yunus KELEŞ Bey ve Deva Partimizin Ankara İl Yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.

İlçe Başkanlığı olarak Sincan’ımızın DEVA’sı olmak üzere derhal saha çalışmalarına başladık. İl Başkanımız Ali GÜVEN’in katılımlarıyla STK, oda ve dernek başkanlarına ziyaretlerde bulunduk. Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN iki defa Sincan’ımıza geldi. Şehit, gazi aileleri ile muhtar ziyaretlerinde bulunduk. Bu faaliyetlerimizin yanında İlçe Yönetimimizi süratle hazırlarken bir yandan da ilçe binamızı tefriş etmeye devam ettik. Fiziki çalışma ortamlarını hazırladık. Yönetimimizi hazırlayarak listemizi Ankara Valiliğine teslim ettik. Bugün buraya her biri birbirinden değerli yol arkadaşlarımız ile sizleri tanıştırmaya geldik. Partimizin tüzüğüne uygun, sizlerin öncülüğünde görev alıp yürütecek olan Sincan’ın Deva’sı hazır. Hepinize teşekkür ediyorum…” dedi.

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali GÜVEN de yaptığı konuşmada: “ Sincan İlçe Teşkilatımız bugün ilk yönetim kurulu toplantısını Ankara İl Başkanlığımızda gerçekleştiriyor. Oldukça nitelikli ve heyecanlı bir ekip oluşturmayı başaran Sincan İlçe Başkanımız Halil ASLAN’ı tebrik ediyorum. Görev alan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum…” dedi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen toplantıda yapılacak faaliyetler, görevlendirmeler ve çalışma programları değerlendirilerek toplantı sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.