enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,6470
EURO
47,1602
ALTIN
4.394,93
BIST
10.746,98
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
PazartesiParçalı Bulutlu
31°C
SalıAz Bulutlu
31°C
ÇarşambaHafif Yağmurlu
31°C
PerşembeAz Bulutlu
29°C

SOFTBOL ŞAMPİYONASI KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI

SOFTBOL ŞAMPİYONASI KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI

Türkiye Erkekler ve Bayanlar Beyzbol-Softbol Lig Terfi müsabakaları 20-21 Haziran’da Kızılcahamam’da yapıldı.

14-16 Yaş Softbol Türkiye Şampiyonası birincisi İznik Belediye Spor, ikinci Akçalar Spor ve üçüncü ise 2019 Gözde spor oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türkiye Softbol Federasyon Başkanı Nahit Şahin, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkan Yrd. Murat Yalçın ve Kızılcahamam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ersan Ünlü verdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklama; Sporun Merkezi Kızılcahamam diyerek   İlçemizin ev sahipliğinde düzenlenen 14 -16 yaş Softbol Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızın ödüllerini takdim ettik. Kızılcahamam  her türlü spor faaliyetlerinde ev sahibi olmaya devam edecektir dedi.

Türkiye Softbol Federasyon Başkanı Nahit Şahin ise ; Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.