enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

SOFTBOL ŞAMPİYONASI KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI

SOFTBOL ŞAMPİYONASI KIZILCAHAMAM’DA YAPILDI

Türkiye Erkekler ve Bayanlar Beyzbol-Softbol Lig Terfi müsabakaları 20-21 Haziran’da Kızılcahamam’da yapıldı.

14-16 Yaş Softbol Türkiye Şampiyonası birincisi İznik Belediye Spor, ikinci Akçalar Spor ve üçüncü ise 2019 Gözde spor oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türkiye Softbol Federasyon Başkanı Nahit Şahin, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkan Yrd. Murat Yalçın ve Kızılcahamam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ersan Ünlü verdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklama; Sporun Merkezi Kızılcahamam diyerek   İlçemizin ev sahipliğinde düzenlenen 14 -16 yaş Softbol Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızın ödüllerini takdim ettik. Kızılcahamam  her türlü spor faaliyetlerinde ev sahibi olmaya devam edecektir dedi.

Türkiye Softbol Federasyon Başkanı Nahit Şahin ise ; Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.