enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SONGÜL EVCİLOĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI

SONGÜL EVCİLOĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevine Genel Başkan Bedri YALÇIN’ın olurları ile Songül EVCİLOĞLU atandı. EVCİLOĞLU’nun atanması kararını imzalayan Genel Başkan Bedri YALÇIN; “Günden güne çok ciddi anlamda büyüyor ve teşkilatlanmamızı sağlıyoruz. İl ve ilçe Başkanlıklarımız teşekkül edilmeye devam ediyor. Teşkilat Başkanlıklarımız ile Bölge Başkanlarımız koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde İl Başkanlıklarımıza atamalarımız hız kazandı. Bu teşkilatlanma çalışmalarını koordine etmek üzere Genel Başkan Yardımcılığı görevine Sayın Songül EVCİLOĞLU’nun atamasını yapmış bulunmaktayız. Kendisine başarılar diliyorum…” dedi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Songül EVCİLOĞLU ise yaptığı açıklamada; “Bana bu görevi layık gören Başta Sayın Genel Başkanım Bedri Yalçın’a teşekkür ediyorum. Kendisine ve bana inarak bu görevi layık gören  partililerimize, teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bizi bu çıktığımız kutlu davanın kutlu yolunda mahçup etmesin. Partimizin Şiarı olan Özal misyonunun devamı olan Anadolu Birliği Partisi’nin bir çakıl taşı olarak ”Halka Hizmet Hak’ka” bizim düsturumuz. Bizim milletimize bir sözümüz var çok çalışacağız, çok yollar katedeceğiz durmayacağız susmayacağız. Bu Ülkeyi Atatürk’ün gösterdiği Muasır medeniyetlere ulaştırıncaya kadar bizlere durmak haram olsun, hedefe varacağız. Hedefimizden kimse bizi döndüremez, yıldıramaz. Bu asil Türk Milleti Her şeyin en iyisine layıktır. Herkesi Temiz Ahlaklı Siyaset yapmak için Anadolu Birlik için Anadolu Birliği Partisine partisine davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.