enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

TEGV’E 2 YENİ ATÖLYE KURULDU

TEGV’E 2 YENİ ATÖLYE KURULDU

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut’ta 20 yıldır eğitim faaliyetlerini sürdüren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı’nda tasarım ve beceri atölyelerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Koç Vakfı Genel Müdürü Cihan Özsönmez, TEGV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Levend Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Faaliyetler Daire Başkanı Hasan Akalay Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ve vakıf yöneticileri katıldı.

Açılışta konuşan Demirel, Etimesgut’un her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük bir gelişim yaşadığına işaret ederek, “14 noktada faaliyet gösteren etiSEM birimlerimizle vatandaşlarımıza ücretsiz meslek ve beceri eğitimi veriyoruz” dedi. Levend Kılıç ta 2001’dehizmete açtıkları eğitim parkının yıllardır eğitim hayatına önemli katkılar sağladığını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından eğitim atölyelerinin açılışı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.