enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
22°C

TORUNTAY: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

14.12.2020
341
A+
A-
TORUNTAY: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganını benimseyerek hareket eden sendika, üyelerine her yıl ferdi sigorta poliçesi yaptırıyor. Üyelerine her konuda destek sağlayan Öz Taşıma-İş Sendikası, bu yılı da es geçmeyerek ferdi sigorta poliçesini yeniledi.

Ferdi sigorta poliçesi ile kaza sonucu vefatta varisine, sürekli sakatlık durumunda üyelere, acılarını bir nebze de olsa hafifletmek adına ödemeler gerçekleştirilecek. Tüm dünyada geçerli olan poliçenin teminat süresi 1 yıl… Motosiklet kullanımının da dahil olduğu poliçede, deprem, sel, yanardağ püskürmesi, yer kayması da teminata dahil. Teminata dahil olan diğer maddeler ise; terör ve kötü niyetli halk hareketleri, yanık, yılan veya haşerat sokması, zehirli gaz solunumu, ısırılma (kuduz) nedeniyle vefat…

İz bırakan sendikacılık anlamında örnek bir yönetim anlayışı sergilediklerini belirten Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, kendilerinin yalnızca toplu iş sözleşmesi imzalayan değil aynı zamanda sosyal sendikacılığı uygulayan öncü bir sendika olduklarını vurguladı.

“Üyelerimiz bizim için çok kıymetli” diyen Toruntay, “İyi günlerinde de kötü günlerinde de her daim üyelerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ailemizin birer ferdi olarak gördüğümüz üyelerimiz için her yıl ferdi sigorta poliçesi yapıyoruz. Bu yıl da poliçemizi yeniledik. Böylece tüm üyelerimiz, ferdi sigorta kapsamına alınmış oldu. Sigorta bedelinin tamamı ise sendikamız tarafından karşılandı. Sosyal bir sendikayız ve sosyal sendikacılığımızı devam ettireceğiz. Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.