enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Yaşlılara Özel Hizmetler

03.10.2020
250
A+
A-
Yaşlılara Özel Hizmetler

Demirel; Büyüklerimize sevgi ve saygı hem kültürümüzün hem inancımızın gereğidir. Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde huzurevlerinde koronavirüse bağlı ölümler gerçekleşirken, biz huzurevlerinde büyüklerimize gözümüz gibi baktık.


ETİMESGUT BELEDİYESİNDEN YAŞLILARA ÖZEL HİZMETLER
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye meclisi Ekim ayı olağan toplantısında koronavirüs sürecinde yapılan sosyal yardımlara ilişkin bilgi verdi.
Avrupa başta olmak üzere Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüsle bağlantılı olarak huzurevlerinde ölümler gerçekleştiğini hatırlatan Demirel; Bizim büyüklere saygımız sevgimiz hem kültürümüzün hem de inancımızın da bir gereğidir. Büyüklerimize COVİD-19 sürecinde gözümüz gibi bakıyoruz. İl bilge Hatun Erençevimizde aldığımız tedbirler sayesinde koronavirüs nedeniyle çok şükür bir yaşlımızı kaybetmedik. Yalnız huzurevimizle yaptığımız diğer birçokr hizmetle büyüklerimizin yanındayız. Pandemide evinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın alışveriş, sağlık, bankacılık gibi
tüm ihtiyaçlarını karşıladığımız özel bir birim oluşturduk. Bu birimimiz çalışmalarına devam ediyor. Aşevimizden pandemi öncesinde olduğu gibi pandemi sürecinde de ihtiyaç sahiplerimizin yanı sıra evinde yemek yapma gücü olmayan büyüklerimize de hergün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Yaşlı hasta engelliler için evde banyo ve kişisel bakım hizmeti veriyoruz. Hastamızı yatağından kaldırmadan hastanın yıkanması tırnak ve saç kesimi tansiyon ölçülmesi gibi birçok hizmeti aynı anda sunuyoruz. Gıda yardımları ve eti-kart hizmetimizden ihtiyaç sahibi büyüklerimiz de yararlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.