enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Başkan Acar: Vatanımız Size Minnettar

Başkan Acar: Vatanımız Size Minnettar

Kızılcahamam Kaymakamlığı tarafından organize edilen programa Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Programda konuşan Başkan Acar, “Vatanımız için canlarını, kanlarını ve bedenlerini feda eden aziz şehitlerimizin aileleriyle ve gazilerimizle bu mukaddes iftar sofrasında bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Sizler bizim en kıymetli değerlerimizsiniz. Bu cennet vatanımızın toprağına akıttığınız her bir damla kan için sizlere minnettarız. Mukaddes değerlerimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” diye konuştu.

Kaymakam Can Aksoy  Yaptığı Açıklamada; Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile buluştuğumuz birlik iftarımıza önceki dönem Başbakan Yardımcısı Ankara Milletvekilimiz Emrullah İşler, Belediye Başkanımız Süleyman Acar, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mustafa Kemal Delimehmet, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve basın mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Uzak mesafelerden bizleri kırmayıp iftarımıza gelen ailelerimize teşekkür ediyoruz.

Şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin ruhları şad olsun. Allah Devletimizi korusun.

Milletvekili Emrullah İşler; Kaymakamımız Can Aksoy, Belediye Başkanımız Süleyman Acar ile birlikte aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Kendilerine saygı ve minnetlerimi sunuyorum dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.