enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SÜLEYMAN DEMİR: “ETİMESGUT’A DEVA OLACAĞIZ”

SÜLEYMAN DEMİR: “ETİMESGUT’A DEVA OLACAĞIZ”

Demokrasi ve Atılım Partisi ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Bu çalışmaların en önemli ayaklarından birisi olan Ankara’da da Ankara İl Başkanı Ali GÜVEN liderliğinde ilçe kurulum ve teşkilatlanma çalışmaları da aynı şekilde sürdürülüyor. Son olarak Etimesgut DEVA Partisi Yönetim Kurulu oluşturularak faaliyetlerine resmen başlamış oldu.

Ankara Valiliği’ne verilen dilekçe ve yönetim kurulu isim listesinin onaylanmasının ardından faaliyetlerini sürdürmeye devam eden DEVA Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Av. Süleyman DEMİR şunları söyledi: “DEVA Partisi çok yeni bir parti, ancak teşkilatlarda görev alan isimlerin birçoğu siyaset sahnesinde deneyim sahibi olan isimler. Eskinin tecrübesini yeninin modernizasyonunu partimize entegre ederek başarıya doğru koşacağız. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’a ve Ankara İl Başkanımız Sayın Ali GÜVEN’e teşekkür ediyorum. Söylediğim gibi yeni bir parti olmamıza rağmen, vatandaşlarımızın nezdinde çok ciddi teveccüh gören bir partiyiz. Başaracağımıza inanıyoruz. Gördüğümüz yanlışları düzeltmek için bir yola çıktık. Kadromuz sağlam. DEVA Partisi Etimesgut İlçe Yönetim Kurulu’nda görev alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum…” dedi.

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali GÜVEN de; “Etimesgut, Ankaramızın metropol ilçelerinden birisi ve nüfusu her geçen gün artıyor. Bizim için çok kıymetli bir yer. Bu yere de deneyimli ve bilgili bir arkadaşımız olan Sayın Süleyman DEMİR beyefendiyi atadık. Yönetim Kurulu isim listesine baktığımızda çok kaliteli ve işinin ehli insanlardan oluştuğunu görüyoruz. Tüm partililerimize başarılar diliyorum. Vakit durmak vakti değil, Türkiye’mizin çalışmaya ve koşturmaya ihtiyacı var…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.