enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiHafif Yağmurlu
18°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
20°C

ÇAVDAR SUCUKLARI EVİNİZE GELİYOR

01.12.2020
550
A+
A-
ÇAVDAR SUCUKLARI EVİNİZE GELİYOR

Kısa süre önce kurduğu iş ile ticaret hayatına atılan KARADAĞ insanların taleplerinden oldukça memnun olduğunu dile getirdi. ÇAVDAR Sucukları Ankara Baş Bayisi olan Mevlüt KARADAĞ kısa süre önce çalıştığı işinden ayrılarak ticari hayata girdi.

İnsanların en önemli gördükleri ve dikkat ettikleri gıda sektörüne adım atan KARADAĞ, piyasada bir çok atık malzeme ile yapılan sucuk piyasasına girdi.

Afyon’da bulunan kendi tesislerinde tamamen hijyenik ortamlarda ve kaliteli malzemelerle üretilen sucukların Ankara özelinde tüm Türkiye’ye dağıtım ve satış işlemlerini yürüttüklerini belirten KARADAĞ; “bildiğiniz gibi gıda sektöründe güven çok önemlidir. Bizler şimdiye kadar yaptığımız üretim ve satış aşamasında hiçbir sorunla karşılaşmadık. Ürünlerimizi deneyen ve olumlu görüşlerini ileten müşterilerimizin memnuniyeti bizlere güç veriyor. Kaliteli malzeme kullanarak yapmış olduğumuz üretimler müşterilerimizin sofralarında yer almaya devam ediyor.

 

Özellikle pandemi sürecinde alışveriş sorunu yaşayan ve sokağa çıkamayan vatandaşlarımız ve diğer vatandaşlarımız için 0.554-880 52 21 numaramız ile siparişi alıp kapıda ödeme imkanı ile evlerine kadar sucuklarını teslim ediyoruz. Zaten bir alan bir daha alıyor. İşlerimiz çok iyi. Siparişlerle daha da büyüyecek ve ticari alanda söz sahibi olacağımıza inanıyoruz…” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.