enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Halkbank’tan ikinci dalya

19.02.2022
149
A+
A-
Halkbank’tan ikinci dalya

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 20.haftasında, Ankara’da oynanan karşılaşmada Halkbank, Galatasaray’ı 3-0 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla başkent ekibi puanını 57’ye çıkartırken, konuk ekip 32’de kaldı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Halkbank’tan Hernandez (13) oldu. Halkbank, CEV Challenge Kupası yarı final maçında 23 Şubat’ta Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile Ankara’da karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18:30’da başlayacak.

Efe Bayram: Gururluyum
Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan smaçör Efe Bayram, takımın bir parçası olduğu ve bu süreci yaşadığı için gurur duyduğunu söyledi.
Birbirini tamamlayan bir kadro olduklarına ve efektif çalıştıklarına vurgu yapan genç yıldız, “Emeğinin karşılığını almak güzel bir duygu. Bu duyguyu birlikte hayata geçirdiğimiz tüm arkadaşlarıma ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Devamının geleceğine inanıyorum. Bu galibiyeti sakatlığı nedeniyle aramızda olmayan Mustafa Koç’a armağan ediyoruz” diye konuştu.
Efe Bayram, 23 Şubat’ta Panathinaikos’la oynanacak CEV Challenge Kupası yarı final maçına Ankaralı voleybolseverleri davet ederek sözlerini tamamladı.

Halkbank: 3
Galatasaray: 0

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Zeki Bocutcu, Yasin İlhan
Halkbank: Oğuzhan, Hernandez, Efe, Vigrass, Selçuk, Bruno, Yiğit (Volkan, Caner)
G. Saray HDİ Sigorta: Vahit Emre, Murat, Divis, Doğukan, Torres, Sedlacek (Onurcan-L, Beytullah-L, Melih, Yasin, Hakkı)
Setler: 25-19, 25-20, 25-22
Süre: 1 saat 24 dakika (24, 30, 30)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.