enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5717
EURO
34,9981
ALTIN
2.460,27
BIST
9.899,22
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
CumartesiYağmurlu
16°C
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C
SalıAz Bulutlu
18°C

HURŞİT TAŞÇI’DAN TEŞKİLATÇILIK VURGUSU

20.12.2020
2.743
A+
A-
HURŞİT TAŞÇI’DAN TEŞKİLATÇILIK VURGUSU

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun yaptığı, Gelecek Partisi Mamak İlçe Başkanlığı Hurşit TAŞÇI Başkanlığında çalışmalarına hız verdi. Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Hurşit TAŞÇI ve ekibi vatandaşın gönlüne girmeye devam ediyor. Dokunulmadık gönül kalmasın diyen TAŞÇI teşkilatlanma çalışmaları ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı.

“Bizler de bu bilgi, donanım ve tecrübelerimizle Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun kurmuş olduğu partinin çatısı altında, Ankara İl Başkanlığımıza bağlı olarak parti tüzüğü, disiplini çerçevesinde Genel Başkanımızın amacı, hedefi doğrultusunda bir görevi üstlenip aynı hedef ve amaçta geçmişten gelen tecrübelerimizle aynı amaca sahip ekip arkadaşlarımla bu amacı gerçekleştirmek için birlikte çalışmaktayız.

Hedefimiz amaçladığımız başarıya ulaşmak için teşkilatımızı kurup memleketimize, Ankaramıza, sorumlu olduğumuz ilçemiz Mamak’ta mahallesinden köylerine temsilciliklerimizi kurmak, üyelerimizi partiye kazandırmak, inandığımız, bildiğimiz tecrübe ve liyakatla Gelecek Partisi olarak başarıya ulaşmaktır. Bu hizmet yolunda önceliğimiz, kişisel menfaatler değil, çıkar ve amaçlar değil, hizmet ve insan odaklı olacaktır.

Sonuç olarak, önceliğimiz Türkiye, yurdumuz Ankara, sorumluluğumuz Mamak olduğu ilçemize partimizin çatısı altında Genel Merkezimizin öncülüğünde, il başkanlığımızın denetimi altında, vatanımıza, milletimize hizmet etmek için teşkilatlanmaya, çalışmaya Geleceğimiz için mücadele etmeye Allah’ın da izniyle devam edeceğiz.

GELECEK TÜRKİYE’nin GELECEK MAMAK’ın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.