enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi 22. Olağan Genel Kurulu pandemi tedbirleri kapsamında yapıldı. Kent Konseyi Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Erbay, MHP, AK Parti, CHP ve İYİ Parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri katıldı. Genel kurulda kent konseyi başkanlığı ve yönetim kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Yapılan seçimde Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat oy birliğiyle yeniden Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Genel Kurulda konuşan Başkan Demirel, belediye hizmet ve yatırımlarına ilişkin bilgi verdi.
Demirel, pandemi sürecinde de yatırımların devam ettiğini vurgulayarak; İlçemize Türk dünyasında başka örneği olmayan çok güzel bir Türk Tarih Müzesi ve Parkını kazandırdık. Her yönüyle şanlı tarihimizi heykel, resim, rölyeflerle anlattığımız müzemizi İnşallah yakında hizmete açacağız. Yaklaşık 30 milyon metre kare alana sahip ilçemize 3 milyon metrekarenin üzerinde park ve yeşil alan çalışması yaptık. Ormanlarımızla birlikte bu rakam 4 milyona ulaşmaktadır. Yenilerini de yapmaya devam ediyoruz. Onlarca tesis yaptık, alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirdik, Sosyal kültürel birçok hizmete imza attık. Tüm bunları borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla yaptık. Ekonomik açıdan güçlüyüz, borcumuz yok, yatırım da yapıyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin yaşam kalitesin artıran, ilçemizin değerine değer katan hizmetlere devam edeceğiz; diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanlığına yeniden seçilen Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat da, ‘Etimesgut Kent Konseyimizin 22. Olağan Genel Kurulu toplantısını pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel’in destekleriyle kent konseyi olarak örnek hizmetler yapmayı sürdüreceğiz, Kent Konseyi Başkanlığına şahsımı yeniden layık gören kıymetli üyelerimize, desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Sn. Enver DEMİREL Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Yönetimimizde yeniden görev alan arkadaşlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum…” dedi.

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Oğuz SULUSARAY da yaptığı açıklamada; “İki dönemdir Genel Sekreteri olarak çalışmalarını yürütmekte olduğum Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi’nin 22. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu yapmış ve mevcut yönetimimiz ile tekrar seçilmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz 21. dönem kısıtlamaların gölgesinde geçse de yönetimde yer alan arkadaşlarımıza, meclislerimize, mahalle muhtarlarımıza, çalışma gruplarımıza ve katkı sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarımıza müteşekkiriz. Teşekkül olunan yeni yönetimimize 22. Dönem faaliyetlerinde başarılar diler, özellikle de desteğini ve katkısını hiç bir zaman esirgemeyen, Belediye Başkanımız Sayın Enver DEMİREL’e sonsuz teşekkür ederiz…” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.