enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Meral Akşener’e Dostlar Meclisi Platformundan ziyaret

11.12.2023
192
A+
A-
Meral Akşener’e Dostlar Meclisi Platformundan ziyaret

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Dostlar Meclisi Platformunu temsilen daha önce randevu talep ettiğimiz İYİ Partimizin Kıymetli Genel Başkanı Meral AKŞENER ile bugün Genel Merkezimizde uzunca bir süre partimizin politikaları konusunda hem genel siyaset hem de Ankara özelinde son derece verimli, faydalı ve sağlıklı istişarede bulunuldu.

Toplantıya temsilen katılan Dost Meclisi Platformu Üyesi ve Kurucularından Derviş VURAL Genel Başkanımız Meral AKŞENER bizleri misafir ettiğinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Her arkadaşımıza Genel Başkanımız tek tek söz hakkı verdi, platform üyelerimiz tek tek görüşlerini aktardı.


Ankara’da tamamı Kurucu Üyelerden oluşan Dost Meclisi Platformumuzun oluşma amacı ve bu güne kadar yürüttüğü faaliyetleri konusunda Platform üyemiz ve Sözcümüz Selim SÖNMEZ tarafından sunum yapılarak Genel Bakanımız bilgilendirildi ve himayelerinde bundan sonraki toplantılarımızda programları uyması halinde ilk fırsatta misafir edeceğimiz davetinde bulunuldu. Genel Başkanımız böyle bir platfotmun oluşumundan son derece mutlu olduğunu belirtti. Genel Başkanımız Meral AKŞENER Partimizin genel politikası ve Ankara özelinde geniş bir değerlendirmede bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.