enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiHafif Yağmurlu
18°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

SİNCAN’DA ENGELLİ ÇOCUĞUN MUTLULUĞU

12.03.2021
2.125
A+
A-
SİNCAN’DA ENGELLİ ÇOCUĞUN MUTLULUĞU

Sincan Belediyesi ilçe genelinde yardım seferberliğine devam ediyor. Her gün onlarca kişiye gıda ve temizlik kolileri, sıcak yemek, yakacak odun yardımı yapılıyor. Tüm bunların yanında Yarım Elma Hayır Çarşısı ile de yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Toplumsal dayanışma ruhunu arttırmak, belediyenin sosyal yardım alanında daha aktif ve daha hızlı işleyiş sağlayabilmesi adına Sincan Belediyesi Yarım Elma Hayır Çarşısı, 9 Eylül 2020 tarihinde hizmete girdi. Çarşı açılmasıyla birlikte yüzlerce kişinin gönlüne dokundu.

Engelli Çocuğun Mutluluğu Yürekleri Isıttı

Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bir kez daha hayırsever vatandaş ile ihtiyaç sahibi arasında köprü oldu. Sincan’da yaşayan yardımsever vatandaş, Yarım Elma Hayır Çarşısı’na bir miktar bağışta bulundu. O bağış engelli çocuğun yüzünü güldürdü. Ekipler aile ile iletişime geçerek çocuğun gelişimi için gerekli olan oyuncakları aldı ve bizzat evine götürüp yerleştirdi. Rengarenk oyun alanını karşısında gören sevimli çocuk, mutluluktan ne yapacağını şaşırdı. Yüzündeki gülümseme yürekleri ısıttı. Hayır Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileye gıda ve temizlik kolisi yardımında da bulunuldu. Aile, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi arasında köprü olan Sincan Belediyesine teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.