enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Halkbank Kızıltepe’den alkışlarla uğurlandı

Halkbank Kızıltepe’den alkışlarla uğurlandı

Yeni Kızıltepe: 0
Hoalkbank: 3

Salon: Kızıltepe-Atatürk
Hakemler: Tuncay Kandemir, Sema Kayıkçı
Yeni Kızıltepe: İbrahim, Caner, Alfonso, Ertan, Michal, Gürkan (Alperay-L, Bojic, Görkem, Onur)
Halkbank: Aslan, Bruno, Oğuzhan, Hernandez, Yiğit, Vigrass (Volkan-L, Caner-L, Abdullah, Selçuk)
Setler: 15-25, 21-25, 27-29
Süre: 1.32 (24, 32, 36)

AXA Sigorta Efeler Liginde 23.hafta müsabakaları oynanıyor. Haftanın önemli randevularından biri de Kızıltepe ile Halkbank arasındaydı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Halkbank, galibiyet serisini 23’e çıkartırken, 15 Mart Salı günü oynanacak Challenge Kupası finali ilk maçı öncesinde moral buldu.
Karşılaşma başlamadan, Halkbank’a taraftarlar Halkbank takımına sevgi gösterilerinde bulunurken, dahili anonslardan da CEV Challenge Kupası final maçları için başarı dilenmesi de hoş anlardan biriydi.

Önemli galibiyet
Maç sonunda müsabakayı değerlendiren milli smaçör Yiğit Gülmezoğlu, harika bir deplasman deneyimi yaşadıklarını söyledi. Alınan galibiyetin büyük önem taşıdığını ifade eden deneyimli oyuncu, “Bu kadim şehirden yenilmezliğimizi sürdürerek döndüğümüz için sevinçliyiz. Konukseverlikleri için herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.