enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Tebrikler Sincan Belediye Başkanı MURAT ERCAN

12.01.2021
440
A+
A-

Göreve geldiği günden bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak başarılı ve kalıcı hizmetlere imza atan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan her geçen gün hizmetlerine bir yenisini katarak devam ediyor.
Özellikle göreve geldiği günden itibaren birim müdürlüklerinde yapmış olduğu görev değişiklikleri ve yeni kurulan birimlerle adeta Sincan’ın çehresi değişti.
İlk önce görev değişikliğiyle Çevre Koruma Müdürlüğü’ne Özgür Uyanık kardeşimizi getirmesiyle ve COVİD 19 Korona Virüsle mükemmel bir başarı sergileyen Özgür kardeşimiz adeta Sincan’ın her karışını ilaçlayarak ve deterjanlı sularla yıkayarak virüse geçit vermedi. Gece gündüz demeden çarşı, pazar, sokak, okul, sivil toplum örgütleri, iş merkezleri, çöp kovaları deyim yerindeyse el değmedik yer, ilaçlanmadık mekan bırakmadı Çevre Koruma Müdürlüğü. Bu başarılı hizmetten sonra bölgemizde çok şükür ciddi bir vaka gözlenmedi Belediye hizmetleri açısından.
İkinci olarak da Sincan’ımızın görsel bir değişime ihtiyacı vardı. Bunu da başarılı ve tecrübeli Belediye Başkanı Murat Ercan Kentsel Tasarım Müdürlüğü adı altında yeni kurulan birimle adeta Sincan’ın çehresini değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Bu bağlamda zeki ve pratik çözüm üreten insanlarla ikili ilişkileri çok kuvvetli olan İsmail CAN OCAK’ı Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nün başına getirerek çok güzel de bir ekiple sihirli parmaklarıyla ve kıvrak zekasıyla kısa zamanda görsel olarak görülen çalışmalarla adeta Sincan’ın giriş ve çıkışlarındaki çalışmalar Sincan halkı tarafından taktirle karşılanıyor.


İlk önce Sincan Lale Meydanında bulunan Belediye Binasının etrafına Graf görsel resimler çizerek bu Covid 19 döneminde evde hayat var mesajlarıyla insanların dikkatini çekti.
İkinci olarak da Sincan’a Lale girişinden itibaren TCDD duvarlarına yapılan görsel resimlerle dikkatleri çekmeye devam eden Kent Estetik Birimi daha sonra Sincan’ımızda bulunan köprülü alt geçitlere yine görsel figürlerle yapılan çalışmalar adeta insanları büyülemeye başladı. Bunlardan örnek verecek olursak köprülerin duvarlarında sanal akvaryum resimleri yaparak içinde yüzen balıklar, deniz görünümü alt geçitleri kullanan vatandaşlarımız tarafından adeta bir sahil kenarında veya denizin içerisinde gibi bir his bırakması taktirle ve memnuniyetle karşılanıyor.
Ufak dokunuşlarla Sincan’ımıza değer katan çalışmaların yanı sıra yapılan konaklar, spor salonları, millet bahçeleri, millet kıraathaneleri, parklar, yeşil alanlar halkımız tarafından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a olan güvenlerini bir kat daha arttırmış oluyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın kurumlarla olan uyum ve başarılı çalışmaları da gözlerden kaçmıyor. İkili ilişkileri çok güçlü ve kuvvetli olan Başkan Ercan’a yapmak istediği projeler ve çalışmalar için Devlet Kurumlarında hangi kapıyı çalsa ardına kadar açıldığını gözlemliyoruz bu da Sincan’ımızın için büyük bir şans.
Sincan’ımızda güzel çalışmalar oluyor gözlemlediğim kadarıyla. İlerleyen günlerde bu güzel ve başarılı çalışmaları siz değerli okurlarıma anlatmaya devam edeceğim.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.