enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

MAMAK’ın yüz akı MURAT KÖSE

12.04.2021
200
A+
A-

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile tüm kesimlerin takdirini toplayan Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE ilçe genelinde modern çalışmalara imza atıyor.
Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE Mamak’ın ve Mamaklı’nın sorunlarını çok iyi bilen, ekibiyle birlikte sürekli çözüm üreten ve Mamak’ın çehresini değiştirme amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Her gün yeni bir hizmet ve çalışmayla Mamaklı’nın karşısına çıkan Mamak Belediyesi yapmış olduğu tesisler ve çalışmalarla da takdir toplamaya devam ediyor. İlçe genelinde yapılan Sosyal Tesisler, Aile Merkezleri, Spor Merkezleri, Kütüpheneler, Millet Kıraathaneleri ve Camiler başta olmak üzere bir çok sosyal donatıyı ve yeşil alanı Mamak ve Mamaklı’nın hizmetine sunuluyor.

Bunun yanı sıra darda, zorda kalan sıkıntı ve ihtiyaç halinde bulunan Mamaklı’ların da imdadına yetişen Murat KÖSE soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerinin içini ısıtmaya da devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile yapılan yardımlarda ihtiyaç sahibi Mamaklı’lar yalnız bırakılmıyor ve dayanışmanın en büyük örneklerinden birisi sergileniyor.
Ayrıca bu kadar yapılan hizmetlerin yanı sıra devam eden ve yapılması planlanan da bir çok hizmet bulunuyor. Mamak Belediye Başkanı Murat KÖSE “Mamak İçin Ne Yapsak Azdır…”sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Biraz da projelerinden bahsedeyim.
Başkan KÖSE ilçe genelinde yapılan spor merkezleri ile beraber hali hazırda devam eden bir çok spor kompleksini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Gençlik Merkezleri, Kariyer Merkezleri, Köy Konakları, Kapalı Pazar Yerleri, Lalahan Şehir Stadı, Bilim Merkezleri de yine yapımı devam eden ya da onarıma alınan projeler. Bu proje-lerle şimdiye kadar dezavantajlı ko-numda olan Mamak Ankara’nın gözbebeği haline geliyor.
Artık Mamaklı’lar ihtiyaçlarını gidermek için başka yerlere gitmek yerine ilçe genelinde bulunan tesislerle sorunlarını çözebilecekler. Murat KÖSE bu çalışmaların halkta karşılığının olduğunu ve teveccühün çok iyi bir noktada olduğunu da söylüyor. Bizler de bu çalışmaların halk ve halk adına yapıldığını, halkın sorunlarına çözüm getirdiğini biliyoruz. Bu şekilde yerel de yapılan çalışmaların da partilerin genel oy oranlarına yansıdığını geçmiş yıllardaki tecrübelerimizle tespit ediyoruz. Mamak’da siyaset zordur. Mamak’lı ile siyaset yapmak, Mamaklı için çalışmak da işin en keyifli tarafıdır. İşte Murat KÖSE Mamak ve Mamaklı için yaptığı hizmetlerle Ankara’da bir adım öne çıkıyor ve hizmetleriyle fark yaratıyor.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.